SPORTOLJ MINDEN NAP!

Hívjon minket:
Manikűr, pedikűr

Almási Noémi

Kéz-és lábápoló, műkörömépítő
Bejelentkezés:06/70 9453-347


KÉZ-ÉS LÁBÁPOLÁS, MŰKÖRÖMÉPÍTÉS

 

 • Szolgáltatások -manikűr
  -japán manikűr
  -pedikűr
  -gyógypedikűr
  -műkörömépítés
  -paraffinos kéz- és lábápolás
  -Holt-tengeri algás kéz és lábápolás
  -henna festés

 • Paraffinos ápolás (virágviasz, mélymeleg terápia)
  A paraffint sárgabarackból nyert hatóanyagokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelést a bőr fertőtlenítésével és radírozással kezdjük, ez elősegíti az ápoló vitaminokat tartalmazó krémpakolás felszívódását. Ezután a meleg paraffin fürdőbe mártott kezet vagy lábat frottírkesztyűbe bújtatjuk, és 15-20 percig melegen tartjuk. A kezelés alatt a meleg hatására megnyílnak pórusaink, melyen keresztül az ápoló anyagok könnyen felszívódnak bőrünk mélyebb rétegeibe.
  Így már az első alkalom után kiszáradt és repedezett bőr bársonyossá, rugalmasabbá válik. Alkalmazása bőrünk minőségét is javítja, de nem utolsó sorban ízületeinkre és csontjainkra is jótékony hatással van.

 • Méhviaszalapú japán manikűr Visszaadja a körmök természetes szépségét és fényét, eltünteti a körmökön lévő barázdákat, elősegíti az egészséges köröm növekedést. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fénye pedig rendkívül tartós marad, nem kopik, mivel a méhviasz beépül a körömlemezbe.