SPORTOLJ MINDEN NAP!

Hívjon minket:
Fallabdapálya

RICOCHET FALLABDA


  Egy szenzációsan új ütős sport.
  A Ricochet egy új ütős sport, napjaink aktív, egészségtudatos generációjának.
  A pálya, a labda és az ütő úgy egészítik ki egymást, hogy a játékosok rövid időn belül nagy játszmákra képesek, így szórakozás közben növelhetik kardiovaszkuláris fittségüket.

  A Ricochet pályán a játékosok már tíz perc után érzik, ahogy dolgozik a tüdejük és gyorsabb a szívverésük. Orvosi kutatások kimutatták, hogy rendszeres félórányi gyakorlás segít megőrizni és fenntartani a fittséget.
  A Ricochet ütő nagyon könnyű, csökken a kézfej, a kar és az izületek sérülésének kockázata. A nők és a gyerekek is azonnal megérzik, mennyire kényelmes egy Ricochet ütővel játszani.
  A Ricochet pályán ütők és labdák széles választéka található.
  A Ricochet labda körülbelül golflabda méretű és felülete speciális, "lyukacsos". Könnyű gumiból készült, mint a squash labda.
  A játékosok három különböző színű labda közül választhatnak, mindegyik más sebességű és surüségű.
  A pálya padlóján és a falakon piros vonalak jelzik a játékteret.
  A padlón lévő szürke és az oldalfalakon lévő piros vonalak segítik a játékosokat a pályán való helyezkedésben. A Ricochet egy igazi high-tech sport.
  A főfalba épített, kézzel vagy távirányítóval működtethető digitális eredményjelző segíti a játékosokat a pontszámlálásban. Egy infravörös jellel működő érzékelő ad jelzést, amikor a labda játéktéren kívülre kerül.